AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, İl Tanıtım ve Medya Başkanı İsmail Şen, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Ay ve Ahmet Mercimek, Haber Medya Grubu'nu etti.

Ziyarette Göksel ve beraberindekiler, Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, Haber Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun, Haber Medya Grubu Satış ve Pazarlama Direktörü Hülya Hacıoğlu, Haberaks TV Genel Yayın Koordinatörü Fatih Korkmaz, Haber Medya Grubu Haberler Müdürü Erdem Erol, Haberaks TV Programlar Koordinatörü Sinan Sallabaş ve Haber Radyo Genel Yayın Yönetmeni Cumhur Kocaoğlu ile bir süre sohbet etti.

DOĞRU ADIMLAR ATACAĞIZ


Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Göksel, "Asıl mesele şu şehirde birbirimizin ne yapacağından ne yaptığından haberdar olursak birlikte ve beraberliğimizi daha iyi tesis ederiz diye düşünüyoruz. Sadece basın mensuplarıyla ilgili değil sivil toplum kuruluşlarıyla da bu tür görüşmeleri toplantıları gerçekleştirip şehrimizle ilgili herkesin görüşlerini alarak kendimize bir yol çizmenin hesabını yapıyoruz. Burada önemli olan şehirde belediye başkanları il başkanları, ilçe başkanları ve milletvekillerine kadar istikrar yaparsa ne kadar birlik ve beraberlik içerisinde olurlarsa ve bu beraberliklerini şehirde yaşayan insanların ne istediği konusunda bir çalışma yaparsak sivil toplum kuruluşları ve diğer paydaşlarla da bunları paylaşırsak daha doğru adımlar atacağımızdan hiç şüphemiz yok" diye konuştu.

Dilber BAHADIR