Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şube Başkanı Selim Sar, Genç MÜSİAD Teşkilat Başkanı Muhammet Hulusi Bartık ve yönetim kurulu üyeleri Haber Medya Grubu'nun Borkonut Niş'teki çalışma ofislerini ziyaret etti.

Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, Haber Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun, Haber Medya Grubu Satış ve Pazarlama Direktörü Hülya Hacıoğlu, Haberaks TV Genel Yayın Koordinatörü Fatih Korkmaz, Haber Medya Grubu Haberler Müdürü Erdem Erol, Haberaks TV Programlar Koordinatörü Sinan Sallabaş ve Haber Radyo Genel Yayın Yönetmeni Cumhur Kocaoğlu ile bir süre görüşen misafirler dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

SAMSUN-ALMANYA ARASINDA TİCARİ KÖPRÜLER ATILIYOR
Samsun ve Almanya arasındaki ticari bağları kuvvetlendirmek amacıyla 28 Nisan'da Almanya'dan 35 işadamını ağırlayacaklarını kaydeden MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Selim Sar, ''Programı OKA, Samsun TSO, KOSGEB işbirliğiyle gerçekleştiriyoruz.
Organizasyonda, Türk-Alman iş forumu şeklinde karşılıklı iş yapma ve tecrübe paylaşımları ve önemli konuşmacılar olacak. Samsunlu işadamları, Alman işadamları ile ikili görüşmeler gerçekleştirerek. Bunun haricinde teknik gezilerimiz kapsamında Samsun'un güzide kuruluşlarını ziyaret edeceğiz. Samsun Büyükşehir Belediyesi ile beraber şehir gezileri planladık. Maksadımız iki ülke, iki şehir arasındaki ilişkileri arttırmak, ticareti bağları kurmak ve köprüler oluşturmak" diye konuştu.

Dilber BAHADIR