Samsun basınının duayen isimlerinden Şevki Yıldırım, bir süre önce geçirdiği kalp krizi sonrası kaldırıldığı Medical Park Samsun Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

CENAZESİ YARIN SİNOP'TA

Aslen Sinoplu olan 64 yaşındaki Yıldırım, yaklaşık 1 ay önce evinde dinlenirken kalp krizi geçirmişti. Sinop Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılan Yıldırım'ın kalbinin ilk anda durduğu ve yeniden çalıştığı anlaşıldı. Buradan Samsun Medical Park Hastanesi'ne sevk edilen usta gazeteci, yoğun bakıma alınmıştı. Durumu kötüleşen Yıldırım, bugün sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Yıldırım'ın cenazesi yarın Sinop'ta Bektaşağa Köyü'nde öğle namazının ardından aile kabristanlığına defnedilecek.

HABER'DE DE GÖREV ALDI

Yıldırım'ın vefatı, basın camiasını üzüntüye boğdu. Şevki Yıldırım, Cumhuriyet, Hürriyet ve Milliyet gibi gazetelerin Samsun bürolarında uzun yıllar çalıştıktan sonra Samsun Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Birimi'nden emekli olmuştu. Samsun Haber Gazetesi'nde de muhabirlik ve köşe yazarlığı yapan Yıldırım, son olarak Sinop Pusulası Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapıyordu. Burada da cenaze namazı öncesinde bir tören düzenleneceği öğrenildi.

Barış BUDANOĞLU