Üç puan hedefiyle gittiği Giresunspor deplasmanından 2-0 yenilgiyle ayrılan Samsunspor, hem 6. sıraya yükselme fırsatını kaçırdı hem de Play-Off hedefinde çok büyük yara aldı. Matematiksel olarak şansı devam eden Kırmızı-Beyazlı ekip, kalan 4 maçta başarılı sonuçlar alıp amacına ulaşmaya çalışacak

OFOEDU KAÇIRDI
PTT 1. Lig'in 30. haftasında deplasmanda Giresunspor ile karşılaşan Samsunspor, sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Sahaya galibiyet parolasıyla çıkan fakat mücadeleden puansız ayrılan Kırmızı-Beyazlı ekip, Play-Off hedefi yolunda çok büyük yara aldı. Samsunspor, aldığı yenilgiyle 6. sıraya yerleşme fırsatını da kaçırmış oldu. Play-Off için matematiksel olarak şansı devam eden Samsunspor'un işi oldukça zorlaşırken Kırmızı-Beyazlılar, kalan 4 maçta zayıf olan ihtimali gerçekleştirmeye çalışacak.

KONE DİREĞE TAKILDI
Maçın ilk 45 dakikası oldukça tempolu geçti. İki takım futbolcularının üst düzey mücadele sergilediği bu yarıda Samsunspor, 33. dakikada Ofoedu ile çok net fırsattan yararlanamadı. 37. dakikada bu kez Kone'nin şutunda top direkten döndü. İlk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıya etkili başlayan Giresunspor, 55. dakikada Fevzi'nin golüyle 1-0 öne geçti. Toparlanamayan Samsunspor, rakip kalede etkili olamadı. 78. dakikada ise Waldinson skoru 2-0 yaptı. Mücadelede başa gol olmayınca Samsunspor, evine puansız döndü.