Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı, merhum Cumhuriyet Başsavcıvekili İsa Fidan ve Hakim Fatma Nuroğlu anısına futbol turnuvası düzenliyor. Samsun Adalet Komisyonu Başkanı Kemal Alver, "Amacımız bu turnuvayla Fidan ve Nuroğlu'nu anıp, kurum içerisideki dayanışma ve kaynaşmayı sağlamak" dedi

20 TAKIM KATILIYOR

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı, Adliye Sarayı içerisindeki suni çim sahada vefa turnuvası başlattı. Samsun'da görev yaptıkları sırada vefat eden merhum Cumhuriyet Başsavcıvekili İsa Fidan ve Hakim Fatma Nuroğlu anısına futbol turnuvası düzenlendi. İlk maçların oynandığı turnuvaya toplamda 20 takım katılıyor. Turnuvanın 24 Mayıs'taki final maçıyla son bulacağı ifade edildi.

ÖNCE CENTİLMENLİK

Samsun Adalet Komisyonu Başkanı Kemal Alver, "Samsun'daki görevleri sırasında vefat eden iki arkadaşımızın anısına böyle bir turnuva düzenliyoruz. Amacımız bu turnuvayla kurum içerisindeki dayanışma ve kaynaşmayı da sağlamak. Centilmenlik ruhunun ön planda olmasını temenni ettiğimiz turnuvaya katılan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum" diye konuştu.

TESİS İÇİN TEŞEKKÜR...

Samsun Adalet Komisyonu Başkanı Kemal Alver, Adliye Sarayı içerisindeki suni çim sahanın yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Selçuk KAYA