'Fark Yaratır' sloganıyla 1982 yılından bu yana hizmet veren Cihan Elekt- ronik, İlkadım İlçesi Kale Mahallesi Cumhuriyet Meydanı'nda açtığı Kara- deniz'in ilk konsept mağazası Turkcell ile büyük beğeni alıyor.

HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR

Cihan Elektronik hakkında bilgi veren Satış Geliştirme Sorumlusu Erdem Katmer, 'Firmamız, elektronik pazarlama, mağazacılık, satış sonrası hizmetler ve GSM alanlarında çeşitli faaliyetlerde bulunmaktadır. Geçen zaman içerisinde Ceptaş A.Ş ve KÇM (Kurumsal Çözüm Merkezi) İletişim Hizmetleri Ltd Şti'lerini kurarak, faaliyetlerimizi bu 3 ayrı grup şirketi bünyesinde topladık. Turkcell Toptan Dağıtım Merkezi, Turkcell İletişim Merkezleri, Beyaz Eşya Mağazacılık, Mobilya Mağazacılık, Elektronik Pazarlama ve İnşaat alanlarında faaliyet göstermekte olan firmamız her geçen gün daha da büyümektedir' dedi.

FARK YARATIR

Cihan Elektoronik olarak 4 ilde 7 Turkcell İletişim Merkezi ile hizmet verdiklerini kaydeden Katmer, 'Perakendecilik faaliyetlerimize, 4 ilde toplam 7 Turkcell İletişim Merkezi ve yaklaşık 70 kişilik profesyonel ekibimizle devam ettirmekteyiz. 'Fark Yaratır' sloganıyla girmiş olduğumuz bu yolda yenilenen konseptimizle de Samsun Meydan Mağazası'nda değerli halkımıza farkımızı hissettirmek için hazırız' diye
konuştu.

PROFESYONEL EKİP

Samsun Meydan Mağazası'nda profesyonel bir ekiple çalıştıklarını ifade eden Katmer, şunları söyledi: 'Karadeniz Bölgesi'nin yenilenen ilk konsept mağazası olan Samsun Meydan Mağazası Müdürü Gülseren Durmuş ve profesyonel ekibi, hem bu yeniliği deneyimlemeleri hem de açılışa özel fırsatlardan yararlanmaları için Samsunları bekliyor' diye konuştu.

Ayşe KUŞCU