Inside Danışmanlık tarafından yönetilen Karadeniz'in en büyük Outlet Merkezi Lovelet AVM'de 'Çocuk Meslek Atölyeleri' tüm hızıyla devam ediyor. Lovelet AVM'de çocuklar için özel olarak düşünülerek tasarlanan çocuk kulübü, her hafta sonu farklı bir serüvene eşlik ediyor.

Birbirinden farklı meslek gruplarının tanıltıldığı ve her biri kendi alanında uzman olan eğitimcilerin yer aldığı meslek atölyelerine büyük ilgi gösteren aileler ve çocuklar, bu etkinliği kaçırmıyor. İlk hafta 'Çiçekçilik ve İtfaiye Atölyesi'ni kuran Lovelet AVM, bu hafta miniklerin beklediği 'Bilim Adamı ve İlk Yardım Atölyesi'ni gerçekleştirdi. Birbirinden eğlenceli deneylerin yer aldığı atölyede çocuklar hem öğrendi hem de eğlendi.

MEDİCANA İLE BİRLİKTE

Medicana Samsun Hastanesi'nde görev yapan Acil Tıp TeknisyeniEzgi Ün, İlk Yardım Atölyesi'ne katılan çocuklara ilk yardım konusunda bilgi verdi. Etkinlikte yer alan Medicana Samsun Hastanesi'nin ambulansı da, çocuklar tarafından büyük ilgi gördü.
Ambulans ve ekipmanları konusunda da bilgi sahibi olan çocuklara, Medicana Sağlık Grubu'nun yayını olan Hikaye ve Boyama Kitapları ile Lovelet AVM tarafından düzenlenen Meslek Atölyeleri Katılım sertifikası hediye edildi.

HER HAFTA SONU

Mart ayının sonuna kadar gerçekleşecek olan Meslek Atölyeleri'nde her hafta sonu eğlenceli bir meslek icra edilmeye devam edecek. iki seans olarak oluşturulan Çocuk Meslek Atölyeleri saat 14:00 ile 16:00 seanslarında minik ziyaretçilerini bekliyor.