MHP lideri Bahçeli, MHP Grup Toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını cevapladı.

MHP'de paralel kavgası!

Bahçeli, muhaliflere yönelik inceleme hakkındaki bir soru üzerine, 'Muhalif olduklarını ifade eden arkadaşlarımız, bu demokratik haklarını kullanırken Milliyetçi Hareket Partisi'ne yakışır bir edep içerisinde olmalarında yarar vardır. Edep dışı değerlendirmeler, konuşmalar, tahrikler, fitne ve fesatlar karşısında Milliyetçi Hareket Partisi'nin tüzüğü çok açık ve nettir. Böyle bir soruşturma başlatılır ise çok yönlü araştırılır ve Merkez Disipline sevkine karar verirsek gereği yapılır' ifadelerini kullandı.

"BULA BULA BENİ Mİ BULMUŞ?"

MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener'in 'Baş paralelci Bahçeli'dir' sözlerine yönelik olarak Bahçeli, 'Bu kadar çirkin bir laf olamaz. Şu an İstanbul merkezli olmak üzere 9 ilde çok sayıda operasyonlar yapılıyor. 101 veya 105 kişi paralel mensubu olarak gözaltına alınmış durumda. Bu kadar insanın bula bula baş paralelcisi olarak beni mi görmüştür? Bu ne biçim terbiyesizliktir. Bunu affetmemiz mümkün değildir. Kendileri paralelle çok barışık olabilirler. Ama Milliyetçi Hareket Partisi'ne baş paralelci gibi edepsizliği yapamazlar' dedi.

Çağrı heyetinin kendisinden randevu alıp almadığına yönelik soruya ise Bahçeli, 'Çağrı heyeti kim?' şeklinde cevap verdi.