Kerem Bürsin ile Serenay Sarıkaya çifti rol aldıkları reklam filminin basın toplantısında merak edilen soruları yanıtladı. Bir süredir aşk yaşayan çift ilişkileri ile ilgili ilk defa konuştu. Evlilik hakkındaki soruya Bürsin'den, 'Evlilik ciddi bir şey. Biz şu an gayet memnunuz' yanıtı geldi.

Serenay Sarıkaya, 'Birlikte bir projede yer alacak mısınız' sorusuna, 'Uzun zamandır hazırlandığımız bir proje var. Netleşince zaten gerekli açıklamalar yapılacak' şeklinde yanıt verdi. Kerem Bürsin ise 'Dizi çalışmaları devam ediyor. Bir grup çalışması oldu. Hikaye bizden çıktı. Bakalım nasıl olacak' dedi.

Kerem Bürsin, 'Çağatay Ulusoy'u kendinize rakip görüyor musunuz' sorusuna 'Rekabet yanlış bir kelime. Hele yaptığımız işte. Hepimiz meslektaşız. Hayatta tek rakibin kendindir' cevabını verdi.

KEREM BÜRSİN KİMDİR?

Hollywood-Türk yapımlarında İngilizce,Türkçe çift dille oyunculuk yapmaktadır.

Bürsin Kanal D 'de yayınlanan "Güneşi Beklerken" adlı dizide aynı ismi paylaştığı "Kerem Sayer" ve son bölümlerde ortaya çıkan yüzü deforme ikizi "Güneş Sayer" rolleriyle tanınmıştır. Çağan Irmak filmi Unutursam Fısılda'da müzisyen Erhan'ı canlandırdı. Şeref Meselesi dizisinde "Yiğit Kılıç" karakterini oynadı ve aynı karakterle "Ulan İstanbul" dizisine konuk oyuncu oldu. Yapımcı Roger Corman'ın Sharktopus ve Palace of the Damned adlı televizyon filmlerinde, bazı bağımsız filmlerde ve kısa filmlerde rol aldı.

Bürsin, İskoçya (Edinburg), Endonezya (Medan, Cakarta), Birleşik Arap Emirlikleri (Abu Dabi, Dubai),Türkiye (Ankara,İstanbul), Malezya (Kuala Lumpur), ABD (Teksas, Boston, Los Angeles) gibi ülkelerde yaşadı. 1999'da 12 yaşındayken ailesiyle birlikte ABD'ye yerleşti.