Antalyaspor'un Kamerunlu yıldız futbolcusu Samuel Eto'o, Galatasaray kalecisi Urugaylu Fernando Muslera'nın kendisiyle ilgili söylemlerine cevap verdi.

Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Eto'o, 'Hepimiz futbolcuyuz, bazen hata yapabiliyoruz. İnsanız her şeyden önce. Futbolunun içinde olan şeyler bunlar. Muslera'nın verdiği bazı demeçler var. Yalnız unutmamamız gerekir ki takım arkadaşı Lucas Podolski'nin Başakşehir maçında benzer bir durum başına gelmişti. Oluyor böyle şeyler, futbolun içinde olan şeyler. Bazen dikkat etmiyoruz, maçın sıcaklığıyla. Sonrasında fark edebiliyoruz. Burada benim özür dilemem gereken iki kısım var. Maçın hakemleri ve Antalyaspor ile Galatasaray taraftarları, böyle bir görüntü verdiğim için. Bizlerde futbolcu olarak maç bittiği zaman susmalıyız. Çok fazla konuşmamalıyız' diye konuştu.

OLAYIN GEÇMİŞİ
Antalyaspor'un geçen hafta sahasında 4-2 mağlup ettiği Galatasaray'da kaleci Muslera, Eto'o'nun maçın 53. dakikasında attığı golün elle atıldığın iddia etmiş ve Eto'o hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Muslera maçtan sonra olayla ilgili, 'Eto'o gibi fair-play ruhu içindeki bir oyuncunun, hakeme çıkıp dürüstçe söylemesi gerekiyordu' ifadelerini kullanmıştı.