Ordu'da 3 yıl önce nefes darlığı şikayetiyle sağlık kurumuna başvuran bir çocuk annesi Aliye Demirbaş'a kalbinde delik olduğu söylendi.

Bunun üzerine 3 yıl boyunca Ordu ve il dışında birçok sağlık kurumuna başvurdu. Ancak tam teşhis konulamayan ve sağlığına kavuşamayan Aliye Demirbaş, son dönemde anjiyografi ve kalp hastalıkları konusunda başarılı ameliyat ve tedavi yöntemleriyle adını duyuran SB-ODÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Kliniği'ne başvurdu. Kardiyoloji Kliniği'nde yapılan değerlendirme ve teşhis sonucunda Aliye Demirbaş'ın kalbinin delik olmasının yanı sıra iki olması gereken kulakçık sayısının üç olduğu ortaya çıktı. Bunun üzerine başarılı bir tedavi yöntemiyle sağlığına kavuşan Aliye Demirbaş, bir gün sonra hastaneden taburcu edildi.

Ameliyatı gerçekleştiren Uzman Doktor Mehmet Yaman, 'Hastanın kalbinde delik tespit edildi ancak kulakçık sayısı üç olarak belirlendi. Bunun üzerine ekip olarak anjiyo yöntemiyle kalbindeki anormallik düzeltildi. Hasta şu anda sağlıklı ve taburcu edilecek durumdadır' dedi.

Başarılı bir operasyonla hayat bulan Aliye Demirbaş ise, '6 yaşındaki oğlumla nefes darlığı sebebiyle ilgilenemiyor, onunla oynayamıyordum. Şimdi onunla rahatlıkla oynayabileceğim' diyerek mutluluğunu belirtti.