Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden usta gazeteci Şevki Yıldırım, Sinop'ta düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
Yıldırım için ilk tören, köşe yazarlığı yaptığı Sinop Pusulası gazetesi önünde tören düzenlendi. Törende, Yıldırım için saygı duruşunda bulunularak dua edildi.

Buradaki törenin ardından Alaaddin Cami avlusuna getirilen Yıldırım'ın cenazesi, öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardında Bektaşağa Köyü'ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi.
Yıldırım, Cumhuriyet, Hürriyet ve Milliyet gibi gazetelerin Samsun bürolarında uzun yıllar çalıştıktan sonra Samsun Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Birimi'nden emekli olmuştu. Haber Gazetesi'nde de muhabirlik ve köşe yazarlığı yapan Yıldırım, son olarak Sinop Pusulası Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapıyordu.

YOĞUN KATILIM

Cenaze törenine, Sinop Valisi Hasan İpek, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Belediye Başkanı Baki Ergül, AK Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpçü, CHP İl Başkanı Barış Ayhan, eski Samsun Belediye Başkanı Muzaffer Önder'in eşi Sebahat Önder, eski CHP Samsun İl Başkanı Yılmaz Türkoğlu, Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı, Haber Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Okan Aralan, Türkiye Spor Yazarları Derneği Samsun Temsilcisi Avni Demir, Haber Gazetesi köşe yazarı Şakir Demirci, gazeteci dostları, yakınları ve vatandaşlar katıldı.