Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB), hizmet içi eğitim toplantılarına devam ediyor.

Toplantı öncesi konuşan SESOB Başkanı Eyüp Güler, "Birlik olarak hizmet içi eğitimlere önem veriyoruz. Yeni hizmet binamızın arsasını aldık Ahilik Haftası'nda ise temelini atacağız" diye konuştu.

YETER Kİ İSTEYİN
Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) tarafından, oda başkanları denetim kurulu üyelerine Birlik Binası toplantı salonun da hizmet içi eğitim düzenlendi. Eğitim toplantısına konuşmacı olarak TESK Genel Başkan Danışmanı Başmüfettiş Mekan Demirkaya katıldı. Toplantı öncesi konuşan SESOB Başkanı Eyüp Güler, "Birlik olarak hizmet içi eğitimlere son derece önem veriyoruz. Bizler dışarıdan 7 kişi ile kurulan derneklerden değiliz. Bizler kanunlarla kurulmuş güçlü bir kuruluşuz. Bunun içinde bilinçli olmalıyız. Yönetime gelen kişiler kanunlarımız hakkında bilinçlenmelidir. Bunun içinde bu hizmet içi eğitimlere önem vermekteyiz. Birlik olarak biz her eğitime yapmaya hazırız. Yeter ki sizler bizden isteyin. Bizde istediğiniz kişiyi getirelim eğitim versin" diye konuştu.

TAPUSUNU ALDIK
Yeni hizmet binasının arsasının tapusunu aldıklarını da söyleyen Başkan Güler, "Yeni hizmet binamızın tapu işlemleri tamamlandı. Şuanda inşaat izinleri için belediye ile görüşmelerimiz devam ediyor. 23-25 Mayıs tarihleri arasında düzenleyeceğimiz Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında yeni hizmet binamızın inşaatının temelini atmayı planlıyoruz. Tüm esnafımıza ve odalarımıza hayırlı olacağına inanıyoruz. Daha modern daha geniş bir binaya kavuşacağız" dedi.

Konuşmaların ardından TESK Genel Başkan Danışmanı Başmüfettiş Mekan Demirkaya, odaların raporlamalarıyla ilgili bilgiler verdi.

Bayram OK