Samsun'un Terme ilçesinde Yahya Kemal İlköğretim Öğretim Okulu öğrencilerinden 27 kişilik bir grup, öğretmenleri Halil İbrahim Bayar ile birlikte Belediye Başkanı Şenol Kul'u makamında ziyaret etti. Öğrenciler, sorularıyla Başkan Kul'u terletti.

ÖĞRENCİLERİN KONTEYNER İSTEĞİ
Ziyarette ilk olarak Başkan Şenol Kul'un tek tek elini öpen ve kendilerini tanıtan öğrenciler, ardından çiçek takdim etti.

Belediyedeki hizmet birimlerini gezen öğrenciler, çalışmalar hakkında Başkan Şenol Kul'dan bilgi aldı. Terme Belediyesi Çözüm Merkezi'ni de ziyaret eden minikler, yerlere çöp atılmaması yönünde bir dilekçe hazırlayarak Merkez'e sundular. Öğrenciler ayrıca, okula bir çöp konteyneri istemeyi de ihmal etmediler.

BAŞKAN KUL'DAN TAVSİYELER
Öğrenciler Başkan Şenol Kul'a 'Belediyecilik' ve 'Başkanlık Görevleri' ile ilgili merak ettikleri konularda sorular sordu.

Öğrencilerin tüm sorularını yanıtlayan Kul, belediyenin çalışma sistemi hakkında açıklamalar yaptıktan sonra çocuk ve gençler için gerçekleştirilen projelerini de anlattı.

Öğrencilere spordan ve sosyal etkinliklerden uzak durmamalarını öğütleyen Başkan Kul, "Başarılı öğrenci olmak sadece derste ve sınavlarda gösterilen başarılardan ibaret değildir. Her öğrenci derslerini aksatmayacak derecede spor, sosyal faaliyet ve etkinliklerle ilgilenmelidir. Çocuklar bizim geleceğimizdir. Her yönden mükemmel yetiştirilmelidirler. Onlara hem bizim hem de bu ülkenin ihtiyacı var. Bu nedenledir ki okullarımıza büyük önem veriyoruz" diye konuştu.