Samsun Polisgücü Spor Kulübü her geçen gün yeni başarılara imza atmaya devam ediyor.

Havalı Silahlar Ulusal Egemenlik Kupası müsabakalarına katılan kulüp, 4 madalya ve 1 kupa kazandı. Temsilcilerimiz ayrıca THOM barajını 5 sporcuyla geçmeyi başardı

331 SPORCU KATILDI
Mersin Erdemli Poligonunda düzenlenen Havalı Silahlar Ulusal Egemenlik Kupası müsabakalarında tabanca disiplininde yapılan atışlar sona erdi. Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonunun 2016 yılı faaliyet programında yer alan müsabakalara 331 sporcu katıldı. Rakiplerini sergilediği iyi performansla geride bırakan Samsun Polisgücü Spor Kulübü, büyük erkeklerde Yiğitcan Saat ile Türkiye ikinciliği, büyük bayanlarda Gülçin Güler'le Türkiye ikinciliği, Murat Yılmaz ve Teyfik İldemir'le takım halinde Türkiye ikinciliği madalyaları kazandı.

4 MADALYA 1 KUPA
Kulüp ayrıca 5 sporcusuyla THOM barajını aşarak önemli bir başarıya imza attı. Atıcılık İl Temsilcisi Turgay Saat, "Sporcularımızla yine güzel bir başarıya imza attık. Bizlere destek veren Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne, Canik Belediye'sine, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt ile Polisgücü Spor Kulübü Başkanı Murat Alanyurt'a teşekkür ediyoruz"dedi.

Salim YILDIZ