AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, partisinin Çarşamba 6. Olağan İlçe Kongresi'ne katıldı.

Kongrenin hayırlı olmaı temennisinde bulunan Köktaş, "Bayram havasında, coşkuyla gerçekleştirdiğimiz kongrelerimiz 80 milyon insanımızın yanında, dünya da bulunan tüm mazlumları, İslam alemini ilgilendiren kongrelerdir. Kongrelerimiz eksikliklerimizin giderildiği, tazelendiğimiz, yenilendiğimiz, bir ve beraber olduğumuz olağan günlerimizden biridir" dedi.

DİRİ OLMALIYIZ

16 Nisan referandumu öncesinde yaşanan gelişmeleri hatırlatan Köktaş, "Hollanda ayağa kalkıyor, Fransa seçim yapacak, Türkiye'yi orada seçim malzemesi yapıyor. Almanya'ya bakıyoruz siyasetçileri Sayın Erdoğan'ı dillerinden düşürmüyor. Dış güçlerin dertleri başka. Bunu neden yapıyorlar? O eski hasta adam Türkiye'yi tekrar yaratabilmek, kafasına vurularak elinden her şeyi almak istiyorlar. O engel kim? O engel Recep Tayyip Erdoğan'dır. Eğer Recep Tayyip Erdoğan'ı itibarsızlaştırır, iktidardan uzaklaştırırsak, Türkiye'yi eksi haline getirmemiz çok kolay olur diye düşünüyorlar.

O zaman bizim de Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda yolumuza devam etmek zorundayız. Gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. Biz, bir olduğumuz, iri olduğumuz, diri olduğumuz,takdirde Allah'ın izniyle hiçbir güç bizi yıkamaz" diye konuştu.