Geçtiğimiz ay aile arasında nişanlanan Gülşen ve Ozan Çolakoğlu Bebek'te görüntülendi. Sözcü'nün haberine göre, yürüyüş sonrası kahvaltı yapan çift, mekan çıkışı soruları yanıtladı. Düğün tarihi sorulan Ozan Çolakoğlu, 'Henüz belli değil. Bakıyoruz yurtdışı veya yurt içinde olacak diye bir şey yok' dedi.

Nişanlısının yardımına koşan Gülşen ise, 'Beni almak o kadar kolay mı? Düşünsün biraz' diye espri yaptı.

GÜLŞEN HAKKINDA

Gülşen, 29 Mayıs 1976'da İstanbul Çapa'da doğdu. Üç çocuklu bir ailenin en küçüğü olarak dünyaya geldi. Aslen, Ordu'lu olan sanatçının babası makine mühendisi annesi ise ev hanımıdır. Orduda fındık bahçeleri bulunan sanatçının, bir abisi ve ablası vardır. 5 yaşındayken müziğe olan ilgisi ve yeteneği keşfedildi. İlk bestesini yaptığında henüz 16 yaşındaydı. Şehremini Lisesi'ni bitirdikten sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Bölümü'ne girdi Ama ancak 2 yıl okuyabildi. Konservatuvarla eş zamanlı olarak İstanbul'da kulüplerde sahne alıyordu. Şehremini Lisesi'nde öğrenciyken bir yandan da karate yapıyordu ve dövüş sporlarına çok meraklıydı, sonunda siyah kuşak sahibi oldu. Sahneler almaya devam ederken bir akşam sahne aldığı mekanda Serap ve Özkan Turgay tarafından beğenildi ve albüm teklifi aldı. Teklifi kabül etti ve 1996 yılında ilk albümünün çalışmalarına başladı.

1996 yılının ilk aylarında kayıtlarına başladığı ilk albümü, Haziran ayına doğru tamamlandı. 1 Temmuz'da piyasaya çıkan albüm çıkış parçası ile olumlu tepkiler aldı. Ama albümle aynı adı taşıyan parça daha çok beğenildi. Bu büyük çıkışın ardından, Gülşen tüm Türkiye'de tanınmaya başlandı. 1996'da, ilk albümü çıktıktan birkaç ay sonra Murat Varol ile 3.5 sene süren evlilik yaptı. 1998 yılının sonunda ikinci albümü Erkeksen'i çıkardı. Albüm ilki kadar büyük bir çıkış yapamadı, fakat bazı şarkıları ile akılda kalmayı başardı. 2001 yılında üçüncü albümü Şimdi'yi çıkardı. Albüm neredeyse hiç ses getirmedi ve albümün yapım şirketi çok kötü durumda olduğu için sadece bir şarkıya klip çekebildi. 2004 yılında, Of... Of... adlı dördüncü albümünü çıkardı. Albüm ilk albüm kadar büyük bir etki yarattı. Albümdeki tüm şarkılar neredeyse hit oldu. Yılın en iyi albümlerinden birisi olmasının yanı sıra en çok çalınanlardan birisi de oldu. 2005 yılında albümün bir remix versiyonu çıktı. 2006 yılında Yurtta Aşk Cihanda Aşk adlı albümünü çıkardı ve bu albümle de zirvede ki yerini korumaya devam etti.

2007 yılında Mucize bir albümü yayınladı fakat albüm yapım şirketi tarafından Gülşen'den izin alınmadan yayınlandı. Daha sonra 2007 yılında Ama Bir Farkla adlı yedinci albümünü yayınladı. 2009 yılında Önsöz albümünü yayınladı. Albümdeki şarkılar hit olmuş ve albüm için Marilyn Monroe tarzında bir stil oluşturmuştur. 2012 yılında, Ozan Çolakoğlu'nun ilk albümü 01 için bir şarkı seslendirmiştir. "Seyre Dursun Aşk" adlı yılın yazına damga vurmuş ve büyük bir etki yaratmıştır. 2013 yılının başında Beni Durdursan mı? adlı dokuzuncu albümünü yayınlamıştır. Albüm büyük ses getirmiştir. Haftalarca zirvede kalan albüm, 100 binlik bir satış rakamına ulaşmıştır. 2015 yılının yaz ayında yayınladığı Bangır Bangır albümü ile listeleri bir kez daha alt-üst etmiştir. Albümden çıkan şarkılar yaza damgasını vurmuştur. Albüm için egzotik bir stil oluşturmuştur. Albümde klip çekilmeyen parçalar bile hit olmuştur.