Bordo-mavili takımın teknik direktörü Hami Mandıralı, Trabzonspor dergisinden yer alan yazısında, iyi niyetle çalıştıklarını belirterek, 'Bazen futbolda beklentilerin altında sonuçlarla karşı karşıya kalabiliyorsunuz ki bu sezon biz bunu fazlasıyla yaşadık. Görev başında olan bizler sorumluluklarımızın farkındayız. Her maç sonrası Trabzonsporumuz için daha iyi nasıl yapabiliriz bunun gayretini gösteriyoruz. Takımımızı, camiamıza yakışır bir mücadele için maçlara hazırlıyoruz. Takdir edersiniz ki bu sezon hiç yaşanmadığı kadar sakat ve cezalı futbolcularımızın çokluğu bizleri olumsuz etkiledi ve bu süreçten çıkmaktan oldukça zorlandık. Ligin sonu yaklaşırken kalan haftalara oyuncularımızın gelecekleriyle ilgili belirleyici olacaktır. Bu sebeple mücadele gücü ve seyir zevki yüksek, kazanmaktan başka bir şey düşünmeyen bir Trabzonspor'un kötü geçen sezonu unutturmak bizleri için büyük fırsat olacaktır' dedi.

ALT YAPI GERÇEĞİNDEN UZAKLAŞMAYACAĞIZ

'Bunu yaparken Trabzonspor'u var eden alt yapı gerçeğinden de uzaklaşmayacağız' diyen Mandıralı, 'Genç futbolcularımızı antrenmanlara ve maç kadrolarına dahil ederek onları geleceğin Trabzonspor'una hazırlamak başlıca görevimiz olacaktır. Gelecek yıl şampiyonluk hedefine yürürken gençlerimizin de bu başarının içinde olması, alt yapıdan gelerek her kategorisinde forma giymiş bir kardeşiniz olarak beni mutlu edecektir' diye konuştu.
Yönetim kurulunun geleceğe dönük plan ve projeleri kendisini heyecanlandırdığını belirten Mandıralı, sözlerini şöyle tamamladı:

GELECEĞE DÖNÜK PLAN VE PROJELER HEYECANLANDIRIYOR

'Başkanımız ve yönetim kurulumuzun yeni stadyumumuzla birlikte geleceğe dönük plan ve projeleri sizler kadar beni de heyecanlandırıyor. Büyük mutluluk ve hüzünleri yaşadığımız, sayısız kupaları kaldırdığımız Hüseyin Avni Aker'e veda edip yeni yuvamıza geçmeye hazırlandığımız son sezonumuzda siz taraftarlarımızın desteği de bizler için büyük önem arz etmektedir' ifadelerini kullandı.