Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Havza ziyaretinde, ilçede devam eden çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Murat İkiz'den bilgi aldı.

BAŞKAN YILMAZ'A TEŞEKKÜR

İkiz, ilçede ve kırsal mahallelerde yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek, "Gerek ilçe merkezimizde, gerekse kırsal mahallelerimizde yapılan hizmetlerde Büyükşehir Belediyemiz ile koordineli olarak çalışmaktayız. Sayın Başkanımız Yılmaz'a ilçemize kazandırdığı hizmetlerden ötürü teşekkür ederim" dedi.

TÜRKİYE KALKINMA GÖRDÜ

Havza'da 80 kilometrelik beton yol yapıldığını ve Büyükşehir Belediyesi olarak tüm ilçelere hizmet vermenin sorumluluğunu yaşadıklarını belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ise "Türkiye'nin değişmesinde, gelişmesinde partimizin her neferinin ayrı bir önemli var. Bu ülke 15 senedir kalkınma gördü. 15 senedir hizmetlerle buluştu. 'Peki, ne oldu da 15 yıl önce birden böyle bir atılım oldu? Neden daha önce kalkınmıyordu bu ülke?' diye soranlar da var. Cevabı belli. AK Parti iktidarı. AK Parti iktidara geldikten sonra liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beyin belediyecilik tecrübeleri, nerelere nasıl uygulamalar yapılması gerektiğini ortaya koydu. Ve o günden bu yana gerek merkezi yönetim, gerekse yerel yönetimlerde ciddi bir kalkınma başladı" diye konuştu.