Beşiktaş'ın genç ve yıldız futbolcusu Oğuzhan Özyakup için İspanya'dan ilginç bir teklif geldi. Son derece formda olan ve ligde attığı gollerin yanı sıra attırdığı gollerle de herkesi büyüleyen genç futbolcu, İspanyol takımlarının ilgisini çekmeyi başardı. Özyakup için Beşiktaş kulübüne teklif yapan Real Sociedad, ilginç bir teklifte bulundu.

YARISINA 8 MİLYON EURO

İspanyol kulübünün yetkilileri, Özyakup'un bonservisinin yarısına 8 milyon Euro teklif etti. Yetkililer bonservisin yarısını alarak, 1 sezon La Liga'da oynayacak olan Özyakup'un değerini arttıracağını düşünüyor. İspanyol yetkililerin Özyakup için 'Bir sezon La Liga'da oynasın, değerini katlasın. Sattığımızda alacağımız parayı bölelim' dediği öğrenildi.

BEŞİKTAŞ'IN CEVABI BİLİNMİYOR

Takım iskeleti için son derece önemli bir futbolcu olan ve şampiyonluğun gelmesi halinde Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Beşiktaş'ın teklife ne cevap verdiği ise bilinmiyor. Spor kamuoyundaki isimlere göre teklif güzel olsa da, gelecek sezonun hazırlıklarına başlayan Beşiktaş'ın Özyakup'u satma şansı bulunmuyor. Fakat İspanyol kulübün 60 milyon Euro'luk transfer bütçesi nedeniyle Beşiktaş'a yapacağı teklifin yükselmesi halinde cevabın ne olacağı merak ediliyor.