AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 2017-2018 eğitim öğretim döneminin başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yeni eğitim dönemine başlamanın heyecanını yaşadıklarını ifade eden Köktaş, "Öğrencilerimizin, okul öncesinden üniversiteye kadar çağın gereklerine uygun eğitim almaları, teknolojik imkanları en yüksek seviyede kullanmaları ve eğitim fırsatlarından aynı derecede faydalanmaları için, hükümetlerimiz döneminde en büyük bütçeyi eğitime ayırarak, büyük eğitim atılımları gerçekleştirildi. İktidarımız döneminde çocuklarımız okullarına gittiklerinde kitaplarını masalarının üstlerinde buluyor" dedi.

BÜYÜK FEDAKARLIK

Büyük Türkiye hedefi doğrultusunda eğitimin büyük önem taşdığını dile getiren Köktaş, "Bu hedef doğrultusunda, çocuklarımızı ve gençlerimizi yarınlara en iyi biçimde hazırlamak için emin adımlarla ilerliyoruz. Bu vesile ile bir kez daha öğretmenlerimize, çocuklarımızın yetiştirilmesindeki büyük fedakarlıkları, emekleri, çabaları ve gönüllerinden gelen sevgi için teşekkür ediyorum. Onların bu özverili çalışmaları daha iyi bir Türkiye, daha iyi bir gelecek için en büyük güvencemizdir.

Bu düşünceyle 2017-2018 eğitim öğretim yılının öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerine yer verdi.