Ziyarette Samsunspor'la ilgili de konuşan Yeşilyurt, "Bu yıla iyi başladılar, şu anda işler iyi gitmese de, sezon sonunda Süper Lig'e çıkacaklarına inanıyorum. Tüm Samsunlular da, Samsunspor'a sahip çıksın" dedi


YEŞİLYURT'A TEŞEKKÜR

Samsun Bedensel Engelliler Spor Kulübü, yeni sezonda forma sponsorları olan Yeşilyurt Demir Çelik A.Ş.'yi ziyaret etti. Yeşilyurt Grup Onursal Başkanı Cemal Yeşilyurt, sporcuları şirket binasında ağırladı. Ziyarette Yeşilyurt AVM Müdürü Neslihan Yavuz'da hazır bulundu. Samsun BESK Başkanı Yakup Özden, kulübe desteklerinden dolayı Cemal Yeşilyurt'a teşekkür ederken, "Değerli işadamımız Cemal Yeşilyurt yeni sezonda bizlerin yanında oldu. Tekerlekli Sandalye Basketbol ve Ampute Futbol takımlarımıza sponsor oldu. Kendisine hem bizlere hem de engellilere verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

170 BİN ENGELLİ VAR

Yeşilyurt Grup Başkanı Cemal Yeşilyurt, "Bu zamana kadar bir çok spor kulübüne destekte bulunduk. Bedensel Engelliler Spor Kulübü'ne de yeni sezonda desteklerimiz olacak. Burada amaç 170 bin engelli vatandaşımızın bulunduğu Samsun'da, bir ışık olabilmektir. Bu arkadaşlarımızın faaliyetlerini gören diğer engelli vatandaşlarımız da evlerinden çıkıp, gerek spor yapar, gerekse onları izlemek için sosyalleşirse bizler amacımıza ulaşmış olacağız. Her zaman engelli vatandaşlarımızın ve spor kulüplerimizin yanında olacağız" dedi.

İŞ İMKANI SUNUYORUZ

Şirketlerinde 20 engelli vatandaşa da iş imkanı sunduklarını ifade eden Cemal Yeşilyurt, şöyle konuştu: "Şirket olarak da elimizden geldiği kadarıyla engelli vatandaşlarımıza iş imkanı sunuyoruz. Onları görmezlikten gelmek, insanlığa yakışmaz. Bedensel Engelliler Spor Kulübü, bizlere sezon sonunda başarı sözü de verdi. Tekerlekli sandalye basketbol maçlarını zaman zaman bende izliyorum. Oldukça zor bir spor. Ampute futbol da öyle. Aynı zamanda oyuncu da olan Başkan Yakup Özden, ilerleyen yaşına rağmen sahada neler yapıyor. Onları canı gönülden kutluyorum."

30 YILDIR DESTEKLİYORUZ

30 yıldır Samsunspor'a da destekte bulunduklarını ifade eden Yeşilyurt, "Samsunspor bu şehrin en büyük değeri. Yaklaşık 30 yıldır kulübümüzün yanındayız. Kulübümüz büyük sıkıntılar çekti ve çekiyor da. Ancak bu sezona oldukça iyi başladılar. Şu aralar skor olarak işler iyi gitmese de, toparlanacaklarına inanıyorum. Yönetim oldukça özverili çalışıyor. Samsunspor, şu anda hak ettiği ligde yer almıyor. Sezon sonunda inşallah bizlerin de destekleriyle kulübümüz hak ettiği Süper Lig'e çıkacaktır. Ben buna inanıyorum. Tüm Samsunlular da, Samsunspor'a sahip çıksın" diye konuştu.

YEŞİLYURT'A FORMA...

Samsun Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Yakup Özden, kulübe forma sponsoru olarak destek sağlayan işadamı Cemal Yeşilyurt'a 55 numaralı forma hediye etti.

BAŞARI İSTEDİ...

Cemal Yeşilyurt, Başkan Yakup Özden'in kendilerine kupa sözü verdiğini ifade ederek, "Başkan hem ligde hem de Avrupa da kupa sözü verdi. İnşallah başarırlar. Destek bizden, başarı onlardan" dedi.

Selçuk KAYA