Giresunspor, PTT 1. Lig'in 31. haftasında deplasmanda Boluspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Giresunspor Tesisleri'nde yapılan idmana takım eksiksiz katılırken, sakatlığı nedeniyle 'sezonu kapattı' denilen kaleci Anıl Atağ da takımla beraber çalışmalara katıldı. İdmanda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan ve play-off hedefi ile son maçlarına final havasında çıkacaklarını belirten Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Samsunspor maçını kazanarak önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

'Zaman zaman inişli çıkışlı grafiklerimiz olsa da totale baktığımız zaman iyi bir seviyemiz var diye düşünüyorum' diyen Sözeri sözlerine şöyle devam etti:
'Güzel bir hikaye yazıyoruz ve bu hikayeyi güzel bir şekilde sonlandırmak istiyoruz. Onun için de bu hafta Boluspor maçı ve son dört maçımız final gibi geçecek. Bolu maçından puan veya puanlarla kesin dönmek lazım. Rakibimizde 10 haftadır kazanamıyor, alt sıralarla bağlarını tam koparmadı, o yüzden bizi de zor bir maç bekliyor. Dolayısıyla iyi konsantre olup deplasmanlarda yaptığımız eksiklerimizi ve hatalarımızı yapmadan puanlarla dönmek istiyoruz.'