Samsun'da ishal olduğu için annesi Özlem D. ve dedesi tarafından Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne kaldırılan 16 aylık Y.D. adlı kız bebek, Süt Çocuk Servisi'ne yatırıldı.

Samsun'da inanılmaz olay! Düşen bebeğinin ardından atladı!

Çocuğunun hastaneye yatırıldığını öğrenen baba Ünal D. de ikinci katta yatan kızının yanına geldi. Daha sonra baba çocuğunu kucağına alıp severken cam kenarına yaklaştı ve bir anlık dalgınlık sonucu kızını 2. kattaki pencereden düşürdü. Baba da kızının peşinden yaklaşık 3 metre yükseklikten toprak zemine atladı. Hastanenin acil servisinde ilk müdahalesi yapılan bebek, 112 Acil ekipleri tarafından cankurtaranla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Yoğun Bakım Servisi'nde tedavi altına alınan Y.D.'nin durumu hakkında OMÜ Tıp Fakültesi Çocuk Hastanesi'nden yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, "19 Nisan 2016 tarihinde fakültemiz Çocuk Yoğun Bakım Ünitesi'ne sevk edilen Y.D. isimli 16 aylık hastanın genel durumu ciddiyetini korumaktadır. Hasta solunum cihazına bağlı şekilde uyutularak takip ve tedavisi devam edilmektedir. Hayati tehlikesi devam eden hastanın Çocuk Yoğun Bakım Ünitemizde, ilgili diğer bölüm ve disiplinler tarafından izlemi yapılmaktadır" denildi.