Son dönemde oynadığı futbolla eleştirilerin odağında olan ve ilk 18'deki yerini kaybeden Arda Turan için Luis Enrique kararını verdi. Özellikle son haftalarda son derece kötü bir performans gösteren Barcelona, liderlik koltuğunu kaptırmamak için son 4 haftada yaşadığı puan kayıplarını telafi etmek istiyor. Deportivo deplasmanı ise puan kayıplarını telafi etmek için Barcelona'nın mutlaka kazanması gereken bir deplasman olarak gösteriliyor.

ENRİQUE'DEN ARDA TURAN KARARI

Gastrit rahatsızlığı geçirdiği için son idmanda yer almayan ve sosyal medyada Barcelonalı taraftarların tepkisini çeken Arda Turan için ünlü teknik adam Luis Enrique kararını verdi. Deportivo deplasmanı öncesinde oynayabilecek duruma gelen Arda Turan'ı 18 kişilik maç kadrosuna alan Enrique'nin, Arda'yı ilk 11'de başlatıp başlatmayacağı merak ediliyor. Turan'ın eleştirilere karşı verdiği yanıtlar göz önüne alındığında, Deportivo maçında forma giymesi halinde güzel bir performans ortaya koyması bekleniyor.

İŞTE BARCELONA'NIN DEPORTİVO MAÇINDAKİ İLK 18'İ

Claudio Bravo, Ter Stegen, Douglas, Rakitic, Sergio, Alves, Arda, Iniesta, Suárez, Messi,Neymar Jr, Rafinha, Mascherano, Bartra, Munir, Jordi Alba, Sergi Roberto ve Adriano.