TRT 1 ekranlarında yayınlanan dizi Yeşil Deniz'in oyuncuları Burak Serdar Şanal ile Merve Akkaya evliliğe ilk adımı attı ve nişanlandı. Dizi çekimlerinde arkadaşlıkla başlayan ilişkileri aşka dönüşen çift uzun süredir birlikte.

Şanal ve Akkaya, mutlu beraberliği aile arasında gerçekleştirdikleri nişanla taçlandırdı. Çift törenden fotoğrafları sosyal medyada paylaştı.

YEŞİL DENİZ DİZİSİ

Dizinin Hikayesi 90'lı yıllarda Yeşil ve sıcak bir Ege kasabası olan Yeşilova kasabasında geçmektedir. Dizinin 4 kafadarı İsmail (Burak Serdar Şanal), Maggayvır Süleyman (Mert Turak), Hurdacı Emin (Ali Barkın) ve Müezzin Cemil (Burak Alkaş) Kasabada yaşayan gençlerdir. İsmail Yerel bir radyo kanalı olan Ova FM'de DJ olarak çalışmaktadır. Aynı zamanda Kasabanın tanınmış kişilerinden Hicabi Makasçı'nın kızını Sedef'i (Öykü Çelik) istemektedir. Ancak Hicabi kızının başlık parası olarak kendisinden yüklü bir altın getirmesini ister bunun üzerine İsmail arkadaşlarıyla birlikte define aramaya başlar.

Belediye başkanının kızı Zümrüt (Melis Babadağ) Öğretmen olmuş ve babasının belediye başkanı olduğu kasabaya dönmüştür. Zamanla Radyocu İsmail ile arasında yakınlık başlar bunu duyan Sedef bu ilişkiyi kıskanır ve kendisini isteyen kasabanın zenginlerinden birinin biraz saf olan oğluyla nişanlanır bunu öğrenen İsmail bu duruma karşı çıkar ancak bu arada Öğretmen Zümrüt'le arasında adı konulmamış bir aşk başlar. Radyocu İsmail artık iki kızın arasında kalmıştır ve ikisini de idare etmektedir. Bu 4 kafadarın bambaşka hayalleri vardır tek amaçları defineyi bulmak ve zengin olmaktır. Son bölümlerde de defineyi bulmuş ve ağacın altındaki dayının yardımıyla saatin altındaki adama altınları bozdururlar. Sonra da zengin olma hikayesi yazmak için kendilerine seyyar bir kokoreççi arabasıyla kokoreç satmaya başlarlar. Ancak Alamancı Gostak Üsen'in (İlker Aksum) kasabaya dönmesiyle herşey bir anda değişir.