Teknik Direktör Engin Korukır, Giresunspor yenilgisiyle büyük bir avantajı kaybettiklerini ancak, önlerinde 12 puan olduğunu ve play-off şanslarının sürdüğünü söyledi.

Deneyimli çalıştırıcı, "Play-off potasıyla 6 puan fark varken de iddialıydık 4 puan var yine iddialıyız" dedi

ÖNÜMÜZDE 12 PUAN VAR
Samsunspor Teknik Direktörü Engin Korukır, kaybettikleri Giresunspor maçını ve kalan 4 haftayı değerlendirdi. Deneyimli teknik adam, "Giresunspor karşısında Kötü bir yenilgi aldık. İlk yarı 3 net pozisyonumuz var değerlendiremedik. İkinci yarı ise oyundan çok düştük. Rotasyonumuz olmadığı için bu düşüşe cevap da veremedik. İlk yarı Ofoedu'nun bir sakatlığı oldu devreye kadar anca oyunda kalabildi. Bunlar mazeret olamaz. Kaybetmemeliydik. Sürekli çalıştığımız yan toplardan iki gol yedik. Demekki daha çok çalışmalıymışız. Bu maçı geride bıraktık, önümüzde 12 puan var" diye konuştu.

İDDİAMIZ SÜRÜYOR
Korukır, "Tabiki öyle bir ligki her hafta durumlar değişiyor. Play-off potasıyla puan farkı bir ara 6'ya çıktı, 3'e düştü, şimdi ise 4. Nasıl 6 puan fark varken iddialıysak, yine iddialıyız. Elazığ'ın zor maçları var. Balıkesirspor bizle oynayacak. Gaziantep'te kaybedecektir. Yeterki biz kazanalım. Bu dört haftayı iyi geçip 9 puanla bile play-off oynayabiliriz. Şunu da iddia ediyorum, bu işlerde kesin konuşmak olmaz ama play-off oynarsak kesinlikle Süper Lig'e çıkarız. Bu süreç te herkesin takımına destek olması lazım. Yönetimimiz, taraftarımız üzerine düşeni yapıyor. Sıra bizde. Son maça kadar devam edeceğiz" dedi.

Selçuk KAYA