'Engel kaldıran yürekler' sloganıyla düzenlenen futranç turnuvası renkli görüntülere sahne oldu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt'un da katıldığı etkinlikte engelli ve özel sporcular ile OMÜ Vakfı Koleji sporcuları hem futbol, hemde satranç oynamanın keyfini birarada yaşadı.

ÖDÜLLER VERİLDİ

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Engelliler ve Özel Sporcular Birimi ile OMÜ Vakfı Koleji'nin ortaklaşa düzenlediği 'Engel Kaldıran Yürekler' Futranç Turnuvası renkli görüntülerle yapıldı. Canik suni çim sahada düzenlenen anlamlı etkinliğe Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, ilçe ve şube müdürleri ile çok sayıda personel katıldı. Özel sporcular, engelli sporcular ve OMÜ Vakfı Koleji öğrencilerinin yer aldığı turnuvada sporcular hem futbolun hemde satranç oynamanın keyfini yaşadı. Maçlar sonrası Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt tarafından turnuvalara katılan sporculara madalya ve hediyeler verildi.

DEVAMI GELECEK

Anlamlı bir organizasyon içerisinde yer aldıklarından dolayı mutlu olduklarını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, "OMÜ Vakfı Koleji ile ortaklaşa yapılan bu turnuvada amaç engelli sporcularımızla birarada olmak, onların hem futbol hemde satranç oynamasına imkan sağlayan futrançta keyifli vakitler geçirmesini sağlamak"dedi. OMÜ Vakfı Koleji Spor Koordinatörü Birol Genç'te, "Engelliler ve Özel Sporcular Birimi Müdürü Şeyma Sağlam Gündüz ile beraber güzel bir çalışma gerçekleştirdik. Amacımız böylesine etkinlikleri daha fazla yaymak ve futranç kültürünü tamamen yaymak"diye konuştu.

BAŞLAMA VURUŞU ÖZYURT'TAN...

Engel Kaldıran Yürekler Futranç Turnuvası başlama vuruşunu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt yaptı.

Salim YILDIZ