Eczacıbaşı Vitra Takımı Antrenörü Giovanni Caprara, 'Gruptaki ilk maçlar tanışmaydı, ikinci maçlar takımların birbiri hakkında daha iyi fikir sahibi olduğu maçlar ve ilkine göre çok daha farklı olacaktır. Grubumuzdaki ilk üç takım birer puan arayla birbirini takip ediyor bu nedenle sıralama her an değişebilir. Bunun farkında olarak ikinci tur maçlarımıza çıkacağız, liderliğimizi korumak istiyoruz' dedi.

Eczacıbaşı Vitra Takım Kaptanı Neslihan Demir Güler ise, 'Şampiyonlar Ligi'nde ikinci tur maçlara başlıyoruz ve bu maçlar çok önemli. Takım olarak her maçta en iyi performansı göstermeyi, oynadığımız oyundan ve sonuçtan mutlu ayrılmayı hedefleyerek mücadele ediyoruz. Perşembe günü de aynı hedefle sahada olacağız' diyerek, geçen sezon kupayı kaldırdıkları ve kendileri için çok özel bir yeri olan salonda bir kez daha oynayacakları için farklı bir heyecan duyduklarını belirtti.

2016 CEV DenizBank Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda oynanan üç maç sonunda Eczacıbaşı Vitra yedi puanla birinci, Pomi Casalmaggiore (İtalya) altı puanla ikinci, ev sahibi takım Chemik Police (Polonya) beş puanla üçüncü sırada yer alıyor, Agel Prostejov (Çek Cumhuriyeti) Takımı'nın ise puanı bulunmuyor.