Ligde şampiyon olması halinde Şampiyonlar Ligi'ne direkt olarak katılacak olan Beşiktaş'ta, gelecek sezonun planları şimdiden yapılmaya başlandı. Özellikle Şampiyonlar Ligi için iddialı bir kadro kurmak isteyen İstanbul takımı, Nice'in yıldız futbolcusu Hatem Ben Arfa ile ilgileniyor. Fanatik'in haberine göre Beşiktaş'ın transferden sorumlu yöneticisi olan Erdal Torunoğulları, Arfa ile görüşmek için geçtiğimiz günlerde Fransa'ya gitti. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Hatem Ben Arfa için büyük bir özveri ortaya koyan Beşiktaş'ın, gelecek sezon yıldız futbolcuyu kadrosunda görmek istediği belirtiliyor.

PSG DE DEVREDE!

Yıldız futbolcuyla sadece Beşiktaş değil, Fransa liginde en yakın rakibine 30 puan fark atarak şampiyonluğu garantileyen PSG de ilgileniyor. Maddi açıdan Beşiktaş'tan daha iyi durumda olan PSG'nin Arfa'yı almak için şansının daha yüksek olduğu belirtilirken, PSG gibi yıldızlarla kurulu bir takımda ilk 11 başlama konusunda problem yaşayacak olan Arfa'nın, Beşiktaş'ı tercih edebileceği ifade ediliyor.

SKRTEL VE ZAPATA DA BEŞİKTAŞ'IN KISKACINDA

Stoper bölgesine de takviye yapmak isteyen siyah beyazlılar, Liverpool'un yıldız stoperi Skrtel ile ilgileniyor. Skrtel dışında Milanlı Cristian Zapata ise, Beşiktaş'ın kıskacında olan diğer bir isim olarak biliniyor.