Santiago Bernabeu'da oynanan karşılaşmanın ilk golü 12. dakikada Karim Benzema'dan geldi. Maçın 24. dakikasında Ronaldo'nun asistinde bir kez daha sahneye çıkan Fransız golcü Real Madrid'i 2-0 öne geçiren golü attı. Karşılaşmanın 39. dakikasında Ronaldo skoru 3-0 yaptı ve bu aynı zamanda ilk yarınında sonucu oldu.

Karşılaşmanın ikinci yarısı golle başladı. Portekizli yıldız 47. 50. ve 59. dakikalarında attığı gollerle skoru 6-0'a getirdi. Bernabeu'da gole doymayan Real Madrid, 70. dakikada Mateo Kovacic'in golüyle 7-0 öne geçti. Bu golden dört dakika sonra 74. dakikada Karim Benzema, kendisinin üçüncü Real Madrid'in ise 8. golünü attı.

A Grubunu 16 puanla tamamlayan Real Madrid lider olarak üst tura çıkarken, 3 puanda kalan Malmö averajla grubu son sırada tamamlayarak Avrupa macerasına nokta koydu.

Bu arada Real Madrid, Malmö'yü sahasında 8-0 yenerek Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool'un Beşiktaş'ı aynı skorla yendiği rekoru egale etti. 6 Kasım 2007 tarihinde oynanan mücadelede Liverpool, Beşiktaş'ı 8-0 yenerek Şampiyonlar Ligi'nin en farklı skorunu elde etmişti. Bugün Real Madrid'in başında olan Rafa Benitez, 2007 yılında Liverpool-Beşiktaş maçında da İngiliz takımın teknik direktörlüğünü yapıyordu.