Bafra Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte konuşan AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, birliğin önemine vurgu yaptı.
AK Parti hükümetlerinin yerel yönetimlere büyük değer verdiğini ifade eden Kırcalı, "Yerel yönetimler vatandaşa en çok temas edilen yerlerdir. AK Parti, millete hizmetkar olan bir partidir, dolayısıyla bizler de millete hizmet etmek için buradayız. Bafra Belediyesi bu hizmetleri hakkıyla yerine getirmeye devam ediyor" dedi.

OYUNLARA FIRSAT VERMEYECEĞİZ

Türkiye'nin en büyük gücünün dayanışam ruhu olduğuna dikkat çeken Kırcalı, "Yaşanan olaylar, AK Parti hükümetinin daha da güçlü olması gerektiğini bir kez daha ortaya koymaktadır. Arakan'da insanlar sadece Müslüman oldukları için bu zulmü görüyor. Allah'a şükürler olsun ki 'Dünya 5'ten büyüktür' diyen bir lidere sahibiz. Liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan oraya da müdahale etti ve orada ki Müslümanların haklarını savundu. Allah onu başımızdan eksik etmesin. Bizlere de onunla birlikte yol arkadaşlığı yapmayı nasip etsin. Türkiye güçlü olmak, birlik ve beraberliğini muhafaza etmek mecburiyetinde. Zor bir coğrafyada yaşıyor pahalı bir arsa üzerinde oturuyoruz. Bu oyunlara karşı en büyük sermayemiz milletimizin birlik ve beraberliğidir" diye konuştu.

Ümit CEYLAN