Ünlü şarkıcı ve yönetmen Metin Arolat, uzun süre ara verdiği sahnelere hızlı bir dönüş yapmaya hazırlanıyor. Arolat, Sezen Aksu'nun müzik direktörü olduğu mekanda kısa bir süre önce program yapmaya başlamıştı. Şarkıcı programına bir mekan daha ekledi.

Sevenlerine unutamayacakları bir gece yaşatmak için sevdiği şarkılardan oluşan bir repertuar hazırladığını belirten Arolat, '23 Nisan Cumartesi ve her Cumartesi gecesi İstanbul My Cabare'de Temmuz ayı itibariyle de bu yaz Bodrum, Çeşme, Antalya'da sahne almaya devam edeceğim' dedi.

METİN AROLAT KİMDİR?

28 Mayıs 1972, İzmir doğumlu şarkıcının annesi Çerkez babası İstanbulludur. Dedesi ise 23 Temmuz 1897 Doğumlu ünlü Türk şairi "Ali Mümtaz Arolat"tır. İzmir 9 Eylül Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünden mezun oldu. Mezuniyetinin ardından yönetmen olmak ve müzik yapmak amacıyla İstanbul'a taşındı.

İstanbul'da ilk olarak Osman Üstündağ'ın reklam ajansında yönetmen yardımcısı olarak iş hayatına başladı. Çalıştığı bir kısa film Cannes Film Festivali'nde Altın Aslan Ödülü'nü aldı. Bir süreliğine Amerika'ya gidip Chicago'da Illinois Üniversitesi'nde reklamcılık eğitimi aldı