SAMSUNSPOR TARAFTARINA HAK VERİYORUM

Samsunspor'da Başkan Erkurt Tutu, Altınordu maçında alınan yenilgi sonrası yaşanan olaylar ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bu takıma güven duyulması gerektiğini belirten Başkan Tutu, "Başarısız olduğu zaman futbolculara, yönetime ve teknik direktöre tepki gösterilmesi normaldir ama bu takıma güvenmemiz lazım. Daha ligin bitimine 30 hafta var. Biz iyi bir kadroya sahibiz. Ancak balans ayarını tutturmamız lazım. Eğer o ayarı tutturabilirsek ligin en iyi takımlarından biri oluruz"dedi.

SAMSUNSPOR'DA TAŞLAR YERİNE OTURACAK

Ligde taşların 8'inci haftadan sonra yerine oturacağını söyleyen Samsunspor Başkanı Tutu, "Ligin başında, dönem dönem başarısızlıklar olacaktır. Takımın kalitesine baktığımız zaman, çok iyi bir kadro var ama yeni kurulan bir ekip olduğu için biraz zamana ihtiyaç duyuyor. Bu süreci atlattığımız zaman sportif başarılar yakalayacağımızı düşünüyorum ama taraftarla bir bütün olmamız lazım. Bu bütünlüğü sağlayabilirsek takım istenilen hedefi başaracaktır"diye konuştu.

HOCAMIZIN YANINDAYIZ

Tutu, "Tabii ki sportif başarı gelmeyince herkesin morali bozuluyor. Bu süreci atlatacağımızı düşünüyorum. Teknik direktörümüz 4-1 yenildiğimiz Altınordu maçından sonra duygusal olarak istifa etmek istedi ama bu tür sonuçlardan sonra herkes böyle bir karar alabilir. Biz de kendisi ile görüşerek yolumuza devam etme kararı aldık. Taraftar, futbolcu, yönetim ve teknik heyet bir bütün olabilirsek, bu takım her türlü zorluğu birlikte aşabilir"dedi.