İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Nisan ayı meclis toplantısı 2. oturumu öncesi meclis üyeleri ile birlikte hizmet turu gerçekleştirdi. Sabahın erken saatlerinde Ihlamur Cafe Restaurant'ta başlayan hizmet turu daha sonra Derebahçe Mahallesi'nde yapımında sona yaklaşılan Derebahçe Sosyal Tesisleri inşaatının gezilmesi ile devam etti.

Tesisin inşaat alanında meclis üyelerine detaylı bilgiler veren Başkan Tok, tesisin Samsun'un en büyük düğün ve toplantı salonunu içinde barındıracağının da altını çizdi.

Derebahçe Sosyal Tesisleri'nin ardından belediye meclis üyeleri ile yeni hizmet binası alanı, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapımı hızla devam eden Türkiye'nin en büyük Gençlik Merkezi inşaatı, Karadeniz'e eşi benzeri olmayan Türkiye'ye örnek olacak olan Cami ve Külliye inşaatı ve yapımı tamamlanan tamamen ahşaptan oluşan, doğa ile iç içe, muhteşem deniz manzarasıyla, engellilerin engelsiz şekilde kullanabildiği İlkadım Kültür ve Medeniyet Yolu'nda incelemelerde bulunan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, buralarda da meclis üyelerine detaylı bilgiler vererek projeleri anlattı.

"HALKIMIZ İÇİN HEP BİRLİKTE GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ"

Meclis üyeleri ile birlikte projeleri yerinde inceleyerek fikir alışverişi yaptıklarını belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Bugün belediye meclis üyelerimizle birlikte detaylı olarak bir hizmet turu gerçekleştirdik. Bu gezimizin nedeni ise birlikte imza attığımız projelerimizin çalışmalarımızın son hallerini detaylarını hep birlikte görmek. Çünkü tüm meclis üyelerimiz ile her zaman bir araya gelmemiz mümkün olmuyor. Nisan ayı meclis toplantımızın 2. oturumu öncesi meclis üyelerimiz ile Ihlamur Cafe Restaurant'ımızda başlamak üzere sırasıyla Derebahçe Sosyal Tesislerimizin inşaatı, yeni hizmet binamızın alanında, Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından yapılan Türkiye'nin en büyük Gençlik Merkezimizin inşaatı, Türkiye'ye örnek olacak tamamen kesme taş ve ahşaptan Selçuklu mimarisi ile yapılacak olan Cami ve Külliyemizin inşaatı ve yapımı tamamlanan tamamen ahşaptan oluşan içinde kütüphanesi, tematik alanları ve doğa ile bütünleşen noktaları ile İlkadım Kültür ve Medeniyet Yolumuzda incelemelerde bulunduk. Belediye meclis üyelerimizin projelerimiz ile ilgili görüşlerini, önerilerini aldık. Çünkü bizler İlkadım ailesi olarak hep birlikte projelere imza atıyoruz. Memurlarımızdan işçimize başkan yardımcılarımızdan meclis üyelerimize hep beraber istişare içinde iletişim kopukluğu olmadan başarılı işlere imza atıyoruz. Gündüz 650 bin nüfusa sahip gece ise 350 bin nüfusu ile Samsun'un kalbi haline gelen İlkadım ilçemizde hep birlikte daha nice projelere hizmetlere imza atacağımızı belirtmek isterim. Meclis üyelerimiz ile birlikte bizler halkımıza hizmet etmek için vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştırmak onlara ferah bir ortam sunmak için bu görevlere getirildik. Bu görevlerimizi layığı ile yerine getirmek için ekibimizle birlikte geceli gündüzlü yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.

Hizmet turunun ardından İlkadım Belediyesi Gazi Hizmet Binası Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen Nisan ayı meclis toplantısı 2. oturumda İlkadım Belediyesi 2015 faaliyet raporu oy çokluğu ile kabul edildi.