AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, iki ilçenin daha kongre tarihlerini açıkladı.

AK Parti kongrelerinin bir bayrak değişimi olduğunu belirten Göksel, "Demokrasinin en güzel örneklerini kongrelerimizde yaşadık ve yaşamaya devam ediyoruz. Birlik ve beraberlik duygusuyla hareket ettiğimiz kongrelerimizde kimsenin küskünlüğü, kırgınlığı olmamalıdır. Yaptığımız ilçe kongrelerinde, önceki yönetimlerde aktif görev alan ve yeni yönetimlerde aktif görev almayan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Arkadaşlarımızın bir kenara çekilmelerine izin vermeyeceğiz" dedi.

3 İLÇE TAMAMLANDI

Geçen 2 haftada 3 ilçe kongresinin tamamlandığını hatırlatan Göksel, '10 Eylül Pazar günü Terme kongresi ile başlayan sürecimiz, Çarşamba ve Salıpazarı kongreleri ile devam etti. Terme ilçe kongresinde yaşanan talihsizlik dışında diğer ilçelerimizde hiçbir aksaklık olmamış, ilçe kongrelerimiz birlik ve beraberlik içerisinde tamamlandı. Daha önce de ifade ettiğimiz gibi, Terme'de yaşanan talihsizliğin baş rolünde, delege olmayan kişiler vardı. Buna rağmen yaşanan hadise daha büyük kırgınlıklar olmadan kapandı" dedi.

MEVCUT BAŞKANLARLA YOLA DEVAM

Bu hafta sonu Havza ve Atakum ilçe kongrelerinin gerçekleştirileceğini ifade eden Göksel, 'Bu kongrelerimizin ardından Havza ve Atakum ilçe kongrelerimizi gerçekleştireceğiz. Bu iki ilçelerimizde kongreye mevcut ilçe başkanlarımızla gideceğiz. AK Parti Genel Merkezimiz tarafından gösterilen ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın onayladığı liste dışında çıkacak bir liste, genel merkezin ve genel başkanımızın karşısında durma anlamına gelir. Böyle bir niyeti olan varsa, amaçlarının ne olduğunu öğrenmek isteriz. Genel Başkanımızın karşısında durarak kimse siyasi bir kazanım elde edemez."