İlkadım'da yaşayan vatandaşların mutlu ve acı günlerinde her zaman yanında olmaya çalışan İkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, kutsal topraklara giderek hac görevini yerine getiren hacıları evlerinde ziyaret ediyor. Ziyarette Başkan Tok, hacılara Kabe örtüsü ile kaplı Kur'an-ı Kerim hediye ediyor.

Hacılardan kutsal topraklarda yaşadıkları anıları dinleyen Tok, kendisinin de hac görevini yerine getirdiği dönemde yaşadıklarını paylaştı.

ZEMZEM SUYU VE HURMA İKRAMI

Hacı olma bahtiyarlığına erişen vatandaşlar ise hatırlanmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Tok'a teşekkürlerini sundu ve zemzem suyu ve hurma ikramında bulundu.

ŞEHİT ZOR'UN AİLESİNE ZİYARET

Bir önceki belediye başkanlığı döneminden itibaren her yıl hacıları evlerinde ziyaret ettiğini ifade eden Başkan Tok, hac vazifelerini yerine getirerek dönen hemşerilerimizi her yıl olduğu gibi bu yıl da ziyaret ediyoruz. Bu yıl ilk ziyaret ettiğimiz hacılarımız Iğdır Şehidimiz Burak Zor 'un anne ve babası oldu. Şehit ailemize hem Türk bayrağımızı hem de Kabe motifli Kuran-ı Kerim hediye ederek hasbıhal ettik. Ardından ilçemizde ikamet eden hacılarımızı ziyaret ederek hediyelerimizi sunduk. Hacılarımızı bu kutsal görevi yerine getirdikleri için kutluyor, 'hayırlı olsun' dileklerimizi ifade ediyoruz' diye konuştu.