İçişleri Bakanlığı'nın destekleriyle Elvinder ve Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Samsun Kadın Forumu'na, Caz Sanatçısı ve Vurmalı Çalgılar Ustası Okay Temiz katılacak.

Elvinder Başkanı Yeşim Gürsoy, "Bugün saat 10.00 da Atakum Grand Amisos Otelde devam eden klap içerisinde takım ruhunu oluşturma, doğru ve tek sesi çıkarttığımızda gelen başarının nasıl bir şey olduğunu çok farklı bir etkinlikle gerçekleştireceğiz. Ünlü Türk Caz Ustası Okay TEMİZ bizlerle olacak. Perküsyon eğitimi ve peşine muhteşem bir konserle Türkülerin caz versiyonu ile çok renkli bir gün yaşatacak. Yine topraktan anadolunun narenciye tarlalarından on çocuklu bir ailenin okuma yazma bilmeden çocuk gelin olarak evlendirilen kızı Ümmiye Koçak'ın ilk iş okuma yazma öğrenip Hamleti Hamit yapıp tarla arkadaşlarıyla kurduğu Arslan Köy Tiyatro Topluluğu ile İtalya başta olmak üzere sayısız ödül alan ve en son senoryosunu kendi yazıp çektiği yün bebek flimi ile Amerika ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan'dan aldığı ödülle inanılmaz başarılara imza atan bir hikayenin kahramanı ile tanışacağız. Açık Platform düenlenecek olan Forum da ise KOSGEB başarı örnekleri ve deneyim paylaşımları kadının önündeki engeller çalıştayla belirlenecek ve sonuç çıktısı alınacaktır. Kendi Hayatının Lideri olmaya başaran birinin önce kendi hayatı sonra çocukları yakınları çevresi ve toplumu nasıl olumlu etkileyeceğinin mesajını vermek ve bilgi erişimini kolaylaştırmak fark yaratmaka amacıyla yürüttüğümüz Kadın Liderler Akademisi Samsun Kadın Forumuna hepiniz davet ediyoruz" dedi.

Forumda, Haber Medya Grubu Satış ve Pazarlama Direktörü Hülya Çakıcı Hacıoğlu, Öğretmen Dilek Livaneli de birer sunum yapacak. Yükselen Yıldızlar forumuna da Yeşim çoban, Arzu VÖural, Nuran Keleş, Nuray Yılmaz ve Gülben Üçüncü katılacak.