Havza'da İlköğretim Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı. Karşıyaka İlkokulu tarafından Havza Belediye Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programa Kaymakam Metin Yılmaz, Belediye Başkanı Murat İkiz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam, protokol üyeleri ve öğrenci velileri katıldı.

Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Sağlam, yeni eğitim öğretim yılın tüm meslektaşlarına ve öğrencilere hayırlı olmasını diledi.

SAHİP ÇIKMALIYIZ

13 yıllık görev süresi boyunca her zaman eğitim kurumlarının her zaman yanında olduklarını ifade eden Başkan İkiz, "Okullar Hayat Bulsun' projesi kapsamında Havza Belediyesi olarak gerek ilçe merkezinde gerekse kırsal mahallelerimizdeki okullarımıza elimizden gelen desteği verdik ve vermeye devam edeceğiz. Tüm okullarımızın çevre düzenlemeleri dahil maddi ve manevi olmak üzere üzerimize düşen ne varsa yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Biliyoruz ki eğitime yapılan yatırım yarınımıza yapılan yatırımdır. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha güzel imkanlarda eğitim almaları için gücümüz oranda eğitim kurumlarımızın yanında olacağız. Geleceğe yön verecek çocuklarımızın eğitimleri konusunda daha hassas ve duyarlı olmalıyız. Çocuklarımız dinine, milletine ve bayrağına bağlı iyi birer birey olarak yetiştirmek için eğitim kurumlarımıza sahip çıkmalıyız" diye konuştu.