Ayvacık AK Parti İlçe Başkanlığı'nın İlçe Yönetim Kurulu toplantısı için ilçeye gelen AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel ve AK Parti İlçe Koordinatörü Oğuz Serinkaya, AK Parti İl Teşkilat Başkanı Salih Çelik, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri Zehra Karaçuha ile Selim Şahin, Ayvacık Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Keyf-i Seyyah evinin ilk misafirleri oldu.

TEŞEKKÜR EDİYORUM
Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, "İl Başkanımız Sayın Muharrem Göksel'i ve İl Yönetim Kurulu üyelerimizi ilçemize yeni kazandırdığımız Keyf-i Seyyah evimizde ağırlamaktan çok memnunum. Kendileri burada ağırladığım ilk önemli misafirlerim oldular. İlçemiz adına birlikte güzel işlere imza attığımız değerli misafirlemize ziyaretleri için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

AYVACIK'IN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ
AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel ise, Ayvacık'ın çehresinin değiştiğini belirterek, "Yaptığımız ve yapacak olduğumuz hizmetlerle Ayvacık hak ettiği noktaya gelecektir. Keyf-i Seyyah Evi gerçekten manzarası ile ilçenin en güzel noktasında, halkın sosyal anlamda zaman geçirebileceği çok güzel bir mekan olmuş. Belediye Başkanım Mustafa Belur'a böylesine güzel bir mekanı ilçemize kazandırdığı için teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Belur, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel ve İl Yönetim Kurulu Üyelerine ilçeye özgü yapılan organik toraman ekmeği hediye etti.