Samsun Serbest Bölge'de faaliyet gösteren Borsan Grup bünyesindeki Borpanel firmasını ziyaret eden AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Ölmez'den yapılan çalışmalar, üretilen ürünler hakkında bilgi aldı.

ÖNEMLİ ADIMLAR ATIYORUZ

Ürünleri yakından inceleyen Milletvekili Köktaş, AK Parti iktidarları ile birlikte esnafa, sanayiciye ve üreticiye önemli destekler verildiğini onların gelişmesi ve büyümesi için gerekli her türlü adımların atıldığını ifade ederek, "Hükümetlerimiz döneminde esnafımızın, üreticimizin, sanayicimizin önünü açmak için bir çok yapısal reformlar atıldı. Serbest bölgelerimizin imkan ve alanları geliştirildi. KOSGEB destekleri arttırıldı. İşadamlarımıza destek olmak amacıyla Kaynak Kullanımı Destekleme Fonu'ndan 200 milyar TL civarında kredi aktarılmış, sanayicimizin rahatlaması sağlanmıştır. Bu anlamda organize sanayi bölgelerimizin güçlenmesi ve ihracata yönelik çalışan firmaların desteklenmesi devam edecek. Gelecek hedeflerimiz doğrultusunda ülke olarak üretmek, ürettiğimizi satmak, ihracat etmek zorundayız. Ne kadar üretim, ne kadar ihracat, o kadar da istihdam demektir. Bu da iş, aş bekleyen insanlarımıza imkan kazandırma adına önemli bir adımdır" dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ölmez, sadece Samsun değil, ülke ekonomisi için de çalışmaların aralıksız sürdüklerini ifade ederek, Köktaş'a ziyaretleri için teşekkür etti.