Ünye Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen Birimlerarası Futbol Turnuvası'nda finalde Zabıta Müdürlüğü'nü 6-3 mağlup eden Bilgi İşlem Müdürlüğü şampiyon oldu. Şampiyon takıma kupasını Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar verdi.


10 TAKIM KATILDI

Ünye Belediyesi tarafından birimler arası kaynaşmayı sağlamak ve dayanışma ruhunu kuvvetlendirmek amacı ile düzenlenen Birimlerarası Futbol Turnuvası heyecanlı final maçının ardından yapılan ödül töreniyle son buldu. Toplamda iki grupta 10 takımın katıldığı turnuvanın şampiyonu finalde Zabıta Müdürlüğü'nü 6-3 yenen Bilgi İşlem Müdürlüğü takımı oldu. Turnuvanın üçüncülük kupasını ise Fen İşleri Müdürlüğünü 7-3 yenen İşletme ve İştirakler Müdürlüğü kazandı. En Centilmen takım ödülünü ise Halkla İlişkiler Müdürlüğü aldı. Şampiyon olan Bilgi İşlem Müdürlüğü'nün kupasını Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar verdi.

ŞAMPİYON BİLGİ İŞLEM

Turnuvada dereceye giren ve madalya almaya hak kazanan takımların ödülleri ise Belediye Başkan Yardımcıları tarafından verildi. Kupa töreni sonrası konuşan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, turnuvanın düzenlenme nedeni açısından amacına ulaştığını belirterek, 'Futbol, dünyada milyonların izlediği bir spor; aynı zamanda takım ve akıl oyunu. Yoğun çalışma ortamı içerisinde biraz da olsa çalışanlarımızın stres atmasına vesile olalım hem de aralarındaki dayanışma ruhunu kuvvetlendirmek amacı ile bu turnuvayı düzenledik. Ben turnuvaya katılan tüm takımlarımıza teşekkür ediyorum'dedi.