Sabah'ın haberine göre Kıvanç Tatlıtuğ, önceki akşam Kuruçeşme'de alışveriş sonrası marketten çıkarken görüntülendi. Ünlü oyuncu karşısında bir anda gazetecileri görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Tatlıtuğ muhabirlere, "Arkadaşlar nereye gitsem peşimdesiniz. Size kim haber veriyor? Anında yanımda oluyorsunuz" diyerek sitem etti.

Basketbol oynarken ayak bileğinin sakatlanması sonucu ameliyat olan ünlü oyuncu sakatlığıyla ilgili, "Böyle yürümek ve üzerine basmak iyi geliyor. Ayağımı kuvvetlendiriyorum" dedi.

KIVANÇ TATLITUĞ HAKKINDA

27 Ekim 1983 Adana doğumlu oyuncu, Edirneli bir anne ile Bosna-Hersek kökenli Adanalı bir babadan dünyaya gelmiştir. 2002 yılında Best Model of Turkey ve ardından da Best Model of the World seçilmesiyle adını duyurmuştur.

Fakat popülerliğini 2005'te başlayan oyunculuk kariyeriyle sağlamıştır. İlk olarak Gümüş adlı dizide canlandırdığı Mehmet karakteriyle adından söz ettiren Tatlıtuğ, ardından Menekşe ile Halil adlı dizide Halil karakterini canlandırmıştır. Asıl çıkışını ise Halid Ziya Uşaklıgil'in romanından uyarlanan Aşk-ı Memnu ile yaptı. Behlül karakterini canlandırdığı dizide, başrolü Beren Saat ile paylaştı. 2010'da 4 bölümlük konuk oyuncu olarak Ezel dizisinde oynadı ve bu dizide Sekiz karakterini canlandırdı.2011-2013 yılları arasında ise Kuzey Güney adlı dizide Kuzey rolünü oynamıştır. Son olarak Kurt Seyit ve Şura dizisinde, Farah Zeynep Abdullah ile başrolü paylaşmıştır. Oyuncu Şubat 2016'da, Star TV'de yayınlanacak ve yapımcılığını Ay Yapım'ın üstleneceği Siyah-Beyaz adlı dizi ile 2 yıl aradan sonra ekranlara geri dönecek.