Fenerbahçe'nin deplasmanda İspanyol temsilcisi Real Madrid'i 75-63 yenerek Euroleague Final-four'una kaldığı maçta, ekranlara yalnızca 3 saniye gelen güzel, sosyal medyada günün konusu olmuştu. Ekranlara gelmesinin ardından özellikle sosyal medyada bir anda en çok konuşulan olmayı başaran güzel, 26 yaşındaki Aly Rae Eckmann olarak biliniyor. Amerikalı fotomodel, Madrid'de yaşarken, sosyal medyada Fenerbahçeli taraftarların ilgisinden son derece memnun görünüyor.

ARTIK BEN DE FENERBAHÇELİYİM

Twitter'da takipçi sayısı bir anda 2 katına çıkan model, Fenerbahçe taraftarı ve Türk insanı hakkında; 'Yorumları anlayamasam da Fenerbahçe taraftarının bana olan sevgisini hissedebiliyorum ve çok mutluyum. Türk taraftarlar da İspanyollar gibi sıcak kanlı ve ateşli. Geçen sene Madrid'deki yarı finalde tanıştığım Türk arkadaşım 'Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak' demişti. Şimdi bu sözün anlamını daha iyi anlıyorum. Artık Fenerbahçeliyim. Bir-iki gün içinde Fenerbahçe taraftarı için çok özel bir sürprizim olacak' dedi.

AZİZ YILDIRIM'LA TANIŞMAK İSTİYOR

Güzel fotomodel, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'la tanışmak istediğini ve Berlin'de oynanacak olan Euroleague Final-four mücadelesinde Fenerbahçe taraftarı olarak yer almak isteğini de sözlerine ekledi.