Trabzonspor'da Lucescu gündemi devam ediyor. Bu sezon istediği performansı bir türlü yakalayamayan ve gelecek sezon için iddialı bir takım kurmak isteyen Başkan Muharrem Usta, Lucescu hakkında bomba açıklamalar yaptı. Başkanlık seçimi öncesinde 'Seçilirsem Lucescu'yu getireceğim' diyen ve Rumen teknik adamla büyük oranda anlaştığı basına yansıyan Usta, konu hakkında Habertürk'e çarpıcı değerlendirmeler yaptı.

LUCESCU'YLA ANLAŞTIM. NEREDEYSE İŞİ BİTİRİYORDUM, TÜRKİYE'DE BİRİLERİ İŞİMİZİ BOZDU

Trabzonspor'da en büyük sorunun istikrar olduğunu belirten Usta, Lucescu'nun istikrarın sağlanması adına önemli bir isim olduğunu dile getirdi. Açıklamalarına devam eden Trabzonspor Başkanı; 'Ben neredeyse işi bitiriyordum. Hatta Romanya'dan 5 aylığına bir hoca gönderip daha sonra takımın başına geçecekti. Fakat Türkiye'den birileri işimizi bozdu. Ukrayna Futbol Federasyonu da Rumen teknik adama resmi yazı gönderip, 'Yeter, ne oluyor! Sen kulübün başındasın' diyerek Lucescu'yu uyardı.' Dedi.

ARTIK ÇOK ZOR

Shaktar Donetsk'in UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finale yükselmesinin ardından başarılı teknik adamın Trabzonspor'a maliyetli olacağını düşündüğünü ifade eden Usta, 'Bu saatten sonra Mircea Lucescu bize çok pahalı. Ama Trabzon'u ayağa kaldırabilecek kaliteli birileri olabilir.' Dedi.

İŞİ GALATASARAY MI BOZDU

Usta'nın çarpıcı açıklamalarından sonra spor kamuoyunda Mircea Lucescu %85 Galatasaray'da haberleri akıllara geldi. Galatasaraylı yetkililerin de başarılı teknik adamla ilgilenmesi ve gelecek sezon takımın başında Lucescu'yu görmek istemesi Trabzonspor'un işini bozdu diye yorumlandı.