Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle minik misafirleri vardı.

Mevlana Eğitim, Kültür ve Yaşam Kampüsü içerisinde bulunan kreşlerde eğitim gören minikler, öğretmenleri ile birlikte Başkan Genç'i ziyaret ederek sürpriz yaptı. Ellerinde Türk bayrakları ile 23 Nisan şiiri okuyan miniklerin bayramını kutlayan Başkan Genç, koltuğunu da çocuklara bıraktı. Bir süreliğine Başkan olan minik Eymen, telefonla birim müdürlerine talimat vererek, park yapılmasını isterken, ziyaret sonunda Başkan Genç, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

DOYASIYA EĞLENDİLER

Başkan Osman Genç ayrıca, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde çocuklar için Canik Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen kutlama etkinliğine katıldı. Doktor, hemşire ve çocukların ailelerinin de katıldığı etkinlikte pasta kesilirken, şiirler okundu, şarkılar söylendi. Miniklerin yaptığı birbirinden güzel etkinlikler de büyük beğeni kazandı. Minik yüreklerin 23 Nisan'ı coşkuyla kutladığı etkinlikte palyaçolar da yaptıkları gösterilerle çocukları eğlendirdi.

GENÇ, 23 NİSAN'I KUTLADI

Çocukların bir ülkenin geleceği olduğunu belirten Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Çocuklarımızın geleceğe güvenle bakabilmeleri, iyi bir eğitim alabilmeleri için çalışıyoruz. Bugün bizlere düşen görev, teslim aldığımız bu kutsal emaneti bizden sonra yaşatacak olan nesillere en ileri seviyede teslim etmektir. Amacımız, geleceğin başkanları, öğretmenleri olan çocuklarımız için şehrimizi 2023'e hazırlamaktır. Onların gözlerinde gördüğümüz ışıltı bizleri gelecek adına umutlandırmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, dünyanın bütün çocuklarına barış ve mutluluk getirmesini diliyorum" dedi.