Havza Muhtarları Derneği tarafından üyelerine yönelik Şahinkaya Kanyon gezisi düzenledi.

Etkinliğe, Kaymakam Metin Yılmaz, Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza Muhtarları Derneği Başkanı Ahmet Çavdar, Havza Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç ve dernek üyesi muhtarlar katıldı
Yaklaşık 2 saat süren gezi boyunca Belediye Başkanı İkiz ve muhtarlar, mahallelerin sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

UYUMLU ÇALIŞIYORUZ

İkiz, kırsal mahallelere yapılan hizmetlerin hızlı bir şekilde yürütülmesi için gerekli hassasiyeti gösterdiklerini belirterek, "Amacımız kırsal mahallelerimizdeki yaşam standartlarını hızlı bir şekilde yükseltmek. Bunun için gerek Samsun Büyükşehir Belediyemiz ve diğer ilgili kurumlarımız ile koordineli bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Şu an çöp toplama hizmeti almayan mahallemiz kalmadı. Yine kırsal mahallelerimize 60 üzerinde çocuklarımıza yönelik oyun parkı kuruldu. Bunların yanı sıra 14 mahallemizde beton ve parke yol çalışmalarımız tamamlandı, 2 mahallemizde çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

DAYANIŞMA ÖNEMLİ

Havza Muhtarları Derneği Başkanı Ahmet Çavdar ise amaçlarının dayanışmayı artırmak olduğunu belirterek, "Samsunumuzun en çok ziyaret edilen doğal alanlarından biri haline gelen Vezirköprü Şahinkaya Kanyonu'na üyelerimize yönelik gezi düzenledik. Üyelerimize yönelik toplantı ve çalışmalarımızın dışında sosyal ve kültürel faaliyetler yapmaya çalışıyoruz. Bundan sonra da bu tür sosyal etkinlikleri düzenleyeceğiz" diye konuştu.