Geçtiğimiz yıl Günay Museyeva ile olan evliliğini bitiren oyuncu Tolga Karel, nişanlısı Sarah Scotti ile düğün hazırlıkları yapıyordu. İran televizyonu Gem TV'de yayınlanan dizide oynayan Karel, yapımcısından parasını alamayınca set arkadaşlarına, "Benim yakında düğünüm var. Paramı alamazsam nasıl düğün yapacağım" dedi ve gözyaşı döktü.

Çekimler sebebiyle 3 aydır Antalya'da olan ünlü oyuncu, 7. bölümde diziden ayrılmayı düşünüyor.

TOLGA KAREL KİMDİR?

1 Ekim 1978, İstanbul, doğumlu Tolga Karel dizi, sinema ve tiyatro oyunculuğu ile tanınıyor. Karel ayrıca şarkı sözü yazarlığı ve bestecilik de yapmıştır. Başta 'Yaprak Dökümü' olmak üzere 'Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam' ve 'Kanıt' gibi televizyon dizilerindeki başarılı performansıyla internette fazlaca takip edilen sinema ve tiyatroculuk alanında yazdığı köşe yazıları ve Bulgaristan'da düzenlenen 'Best Model' yarışmasından elde ettiği derece ile bilinir.

Tolga Karel üniversite eğitimine İstanbul'da Yeditepe Üniversitesi Fransız Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünde başlamıştır. Bu bölümde iki sene devam etmiş fakat sonra okulu bırakarak konservatuarda okumaya karar vermiştir. Paris Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Tolga Karel Sinematografi ve Drama alanlarında eğitim görmüştür. Tolga Karel ayrıca yine Paris'te sinema ve tiyatro eleştirmenliği alanında yüksek ihtisas yapmıştır.

2014'te Star TV'de yayınlanan Survivor'da ünlüler takımında 102 gün kaldıktan sonra 9 Haziran 2014 günü elenmiştir.