Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) tarafından İstanbul Yenikapı Miting Alanı'nda gerçekleştirilen Samsun Tanıtım Günleri başladı. Samsun'un tanıtılması ve İstanbul'da yaşayan Samsunluların buluşmasının, hasret gidermesinin amaçlandığı tanıtım günlerinde Tekkeköy Belediyesi ilçeyi adeta İstanbul'a taşıdı. İstanbul'da yaşayan yediden yetmişe tüm Samsunluların yoğun ilgi gösterdiği Tekkeköy Belediyesi standı, Samsun Tanıtım Günleri süresince İstanbul Yenikapı Miting Alanı'nda ziyarete açık olacak.

HEMŞEHRİLERİMİZLE HASRET GİDERDİK

Tanıtım günleri etkinliği vasıtasıyla İstanbul'da yaşayan Samsunlular ile hasret giderme imkanı bulduklarını ifade eden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, 'Tanıtım günleri vasıtasıyla Samsun'un tüm ilçeleri bu alanda yerlerini aldı. Herkes kendi ilçesini tanıtmaya çalışıyor. Samsun tarih, doğa, turizm, sanayi, kültür, tarım, hayvancılık her türlü değeri bünyesinde barındıran eşsiz bir şehir. Bizde Tekkeköy Belediyesi olarak açmış olduğumuz stant ile tarih, doğa, turizm, kültür ve sanayi kenti ilçemizin değerlerini tanıtıp hemşehrilerimiz ile buluşma fırsatı yakalıyoruz. İlçemizi, 'Tarihin doğduğu kent' sloganıyla ülkemizde ve dünyanın dört bir yanında tanıtıyoruz. Bu ve bu gibi tanıtım çalışmaları ilçelerin ve şehirlerin anlatılmasında en önemli faaliyetler arasında bulunuyor. SAMKON Başkanı Sezgin Gümüş'e ve bu tanıtım günlerinin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum' dedi.

Başkan Togar tanıtım günleri alanında bulunan tüm stantları tek tek gezerek, görevliler ve vatandaşlarla bol bol sohbet etti. Ayrıca tanıtım günlerindeki Tekkeköy standını Tekkeköy Kaymakamı Günay Öztürk, muhtarlar ve iş adamları da ziyaret etti.