Pop müzik şarkıcısı Demet Akalın, Trabzonlu hayranlarıyla buluştu.

Akalın, 'Pırlanta' albümündeki eserlere yer verirken, eski şarkılarını da seslendirdi. Bugüne kadar çıkardığı tüm albümleri çok beğenilen ve şarkıları herkes tarafından sevilen Akalın, sahnede kaldığı süre içerisinde sevilen şarkılarını yorumladı. Akalın'a bazı şarkılarında dansçıları da eşlik etti. Konserde hayranlarının fotoğraf isteğini geri çevirmeyen güzel sanatçı, sahneden selfie yapmayı da ihmal etmedi. Demet Akalın'ı eşi Okan Kurt'da bu önemli gecede yalnız bırakmadı.

Demet Akalın, 23 Nisan 1972 yılında Gölcük, Kocaeli'de doğdu. İlköğretimi Gölcük'te ve lise eğitimini buradaki Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi'nde tamamladı. Annesinin desteği ile Yaşar Alptekin'in mankenlik kursuna girdi. Ardından Neşe Erberk'te mankenlik yapmaya başladı. O dönemde ciddi ve iyi bir meslek olan mankenlikte aranan bir isim oldu. 1992 yılında "Günlerden Pazar", 1994 yılında "Tele Anahtar" ve aynı yıl Hülya rolüyle "Sensiz Olmaz" filmlerinde rol aldı. Ece Sükan ile beraber Hayatın Anlamı isimli TV Filminde rol aldı.

Demet Akalın, mankenliği devam ederken gazinolarda sahneye çıkmaya başladı ve kısa süre sonra ilk albümü "Sebebim"i çıkardı. İlk klibini "Sebebim" şarkısına çekti. Şarkının bestesi Niran Ünsal imzalıydı. İki yıl sonra bir ilk yaparak bir dizide oynadı. 1998 yapımı "Sibel" isimli dizide, "Deniz" karakterini canlandırdı.

2000 yılında "Yalan Sevdan" single'ını çıkardı. Bu maxi single'daki "Senin Anan Güzel mi?" oldukça beğenildi ve sanatçının ilk hit parçası oldu.

"Yalan Sevdan" teklisinden üç yıl sonra "Unuttum" albümünü piyasaya sürdü. Albüm 79 bin kopya satabildi. İlk teklisi Nalan imzalı "Unuttum" oldu. Albümün ikinci klibi "Gazete"ye çekildi.